تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/12/24 - 12:57
کد خبر: 464592

مهم‌ترین تغییرات کنکور ارشد ۱۴۰۲ / پذیرش دانشجو کاملا به دانشگاه‌ها واگذار می‌شود؟

مهم‌ترین تغییرات کنکور ارشد ۱۴۰۲ / پذیرش دانشجو کاملا به دانشگاه‌ها واگذار می‌شود؟

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات تغییرات برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ و نحوه پذیرش دانشجو را در این آزمون اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه برنامه‌ای برای واگذاری برگزاری آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد به دانشگاهها نداریم، اظهار کرد: در حال حاضر پذیرش در دوره دکتری به این صورت است که ۵۰ درصد نمرات به صورت کتبی و از طریق آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور کسب می‌شود و  ۵۰ درصد مابقی نیز از طریق مصاحبه و بررسی سوابق علمی توسط دانشگاه ها تعیین می‌شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه مسیر برگزاری آزمون کارشناسی ارشد یه شکلی طی می‌شود که دانشگاه‌ها نقش زیادی در پذیرش داشته باشند، اظهار کرد: برگزاری این آزمون در اسفندماه به این دلیل است که دانشگاه ها فرصت بیشتری برای بررسی شرایط علمی داوطلبان داشته باشند.

وی افزود:=: فعلا برنامه‌ای برای واگذاری کامل برگزاری آزمون‌های تحصیلات تکمیلی به دانشگاه‌ها و حذف صد درصدی برگزاری ترکیبی این آزمون‌ها نداریم.

پورعباس از برنامه سازمان سنجش آموزش کشور برای تجمیع زمان برگزاری آزمون‌های این سازمان خبر داد و گفت: اولین تجمیع آزمون‌ها را برای دو آزمون کارشناسی ارشد و دکتری را داشتیم و دنبال این هستیم که سایر آزمون‌های سازمان نیز در این راستا تجمیع شوند.

وی با بیان اینکه آزمون کارشناسی ارشد سال آینده تنها در یک روز برگزار می‌شود، گفت: شیوه برگزاری این آزمون نیز تغییر خواهد کرد به این صورت که تعداد سئوالات آن کاهش می‌یابد. در واقع تاکنون به این شکل بود که در برخی کد رشته‌ها زمان آزمون چهار ساعت و نیم تعیین شده بود که تلاش می‌کنیم زمان آزمون به ۳ یا ۳/۵ کاهش یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top